Доцента Львівської політехніки засудили за хабара

Суд засудив доцента Львівської політехніки, який отримав хабара за позитивну здачу екзамену “Організація автомобільних перевезень”, а також подальшу підготовку та захист дипломної роботи, до штрафу у 17 тисяч гривень.

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише “Status quo”.

Обвинувачений працював доцентом кафедри експлуатації та ремонту автомобільної техніки Інституту інженерної механіки та транспорту НУ “Львівська політехніка”. 11 січня 2018 року приблизно о 15:35, перебуваючи в аудиторії №214 навчального корпусу №6 НУ “Львівська політехніка”, що на вул. С.Бандери, 32, він отримав від студента групи АТ (автомобільний транспорт) 370 доларів США за позитивну здачу екзамену “Організація автомобільних перевезень”, а також подальшу підготовку та захист дипломної роботи.

31 січня 2018 року між прокурором Львівської місцевої прокуратури №1 та підозрюваним укладено угоду про визнання винуватості. Згідно з умовами угоди доцент беззастережно визнав свою винуватість у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1ст. 368 КК України. Сторони узгодили покарання, передбачене ч. 1ст. 368 КК України, у виді штрафу в розмірі 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (17000 гривень) з позбавленням права обіймати посади повязані з виконанням адміністративно-господарських функцій на строк один рік.

14 лютого 2018 року Галицький районний суд м. Львова затвердив цю угоду.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: