Допомога від Польщі: львівському госпіталю передали засоби захисту для медиків

Представництво Фонду міжнародної солідарності в Україні 22 травня передало Львівському обласному госпіталю інвалідів війн та репресованих імені Юрія Липи кілька тисяч засобів індивідуального захисту для лікарів та медиків.

Про це Укрінформу повідомили у фонді.

“Лікарня отримала необхідні в час пандемії засоби, зокрема: дві тисячі одноразових захисних костюмів та 2235 респіраторів FFP-2”, – повідомили представники фонду.

Допомога від Польщі: львівському госпіталю передали засоби захисту для медиків

За їхньою інформацією, списки усіх придбаних товарів було узгоджено з керівництвом лікарні відповідно до потреб.

Загальна вартість допомоги складає близько 490 тис. гривень. Підтримка лікарні була надана за рахунок коштів програми «Польська допомога» МЗС Польщі.

Допомога від Польщі: львівському госпіталю передали засоби захисту для медиків

“Ми отримуємо від українських лікарень списки необхідних засобів. Так, у квітні Фонд закупив для Львівського центру легеневого здоров’я три аспіратори, які підсилили роботу реанімаційного відділення. Ми також співпрацюємо з лікарнями інших регіонів, де медики потребують засобів захисту в час пандемії” – наголосив керівник українського представництва Фонду міжнародної солідарності Павел Кост.

За його словами, усе спорядження Фонд міжнародної солідарності купує в українських фірм, що виготовляють високоякісний товар.

Представництво Фонду міжнародної солідарності реалізує програму підтримки українських лікарень у протидії COVID-19 в регіонах України, зокрема Львівській, Чернігівській, Рівненській, Житомирській, Вінницькій областях та м. Києві. Загальна вартість підтримки з боку Фонду становитиме понад три мільйони гривень.

Фото: Представництво Фонду міжнародної солідарності в Україні 

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: