Долучіться до допомоги родині померлого військового!

У 27-річного бійця залишились дружина та двох доньок.

Долучіться до допомоги родині померлого військового!

26 жовтня у Львівському військовому госпіталі помер кулеметник 92-ї бригади Олег Фомін. У нього залишились дружина і двоє дітей, – про це інформує сайт видання “Твоє Місто”  з посиланням на волонтера ГО «Галицькі сурми» Анну Шевченко:

«Він був справжнім бійцем, відважно воював з ворогом, а потім довгий час змагався за своє життя з наслідками важкої травми. Більше року сам Олег, лікарі Львівського військового госпіталю і волонтери робили все можливе, щоб витягти його з безодні. Але смерть все ж забрала його. Та вона не має сили, бо Господь дарує йому вічне життя в Своєму Небесному Царстві, він буде жити в пам’яті, в молитвах, в історії війни за волю України. Олег був люблячим і турботливим чоловіком і батьком, залишилась вдовою його дружина Іринка і двійко маленьких донечок. Не залишимо ж їх у скрутну годину», – написала Анна Шевченко.

Олег Фомін народився 1991 року на Кіровоградщині. З початком війни добровільно пішов на фронт. Після військових навчань був направлений в 37-ий мотопіхотний батальйон, потім – у 57-му бригаду, в подальшому  – підписав контракт на службу в 92-ій бригаді. Травму шийного відділу хребта отримав поблизу міста Маріїнки (Донецька область):

“Нам дали вихідний день. Це було 19 серпня 2017 року. Хлопці розбіглися хто куди, а я вирішив піти скупатися у водосховищі. Пірнув… І все. Витягнули мене місцеві, і повезли до лікарні. У моїй сумці були документи, тому про мене повідомили наших”,розповідав сам Олег Фомін.

Перерахувати гроші можна на картку дружини померлого Ірини Фоміної: 4149 4978 6247 6720 (ПриватБанк).

Долучіться до допомоги родині померлого військового!

Джерела: Твоє Місто,  Gazeta.ua

Фото: Depo.ua, Gazeta.ua

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: