Догнала на сходах і перерізала шию: на Львівщині 86-річна жінка вбила сусіда

На Червоноградщині поліцейські затримали старшу жінку, причетну до нанесення смертельного удару ножем сусіду.

Як інформує поліція Львівської області, у неділю, 31 липня, близько 21:30, до поліції звернувся мешканець Радехова, який повідомив, що на сходовій клітці будинку на вулиці Рильського виявив тіло одного з сусідів з ножовим пораненням.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група та інші співробітники відділення поліції №1 Червоноградського районного відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого, 70-річного місцевого мешканця.

Поліція встановила, що до його смерті причетна 86-річна жителька цього ж під’їзду. Під час розпивання спиртних напоїв між загиблим та сусідкою виник конфлікт, після чого жінка наздогнала його на сходовій клітці та нанесла удар кухонним ножем у шию.

Чоловік помер від втрати крові до приїзду швидкої допомоги.

Зловмисницю затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про повідомлення затриманій про підозру у скоєнні вбивства та обрання запобіжного заходу.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: