Футболісти зі Львова запрошені до молодіжної збірної України

Головний тренер молодіжної збірної України Олександр Головко оголосив список футболістів, які готуватимуться до березневого матчу відбіркового турніру Євро-2019 проти Англії.

Про це повідомили в інформаційному центрі ФК «Карпати», де також розповіли: «До збірної України U-21 вирушать двоє карпатівців – нападники Олексій Гуцуляк та Мар’ян Швед. Виклик до молодіжної збірної України отримав також екс-карпатівець Василь Кравець, який зараз є гравцем іспанського «Луго».

«Синьо-жовті» запланували провести виїзний спаринг із командою Словенії, який зіграють 22-го березня. Матч відбору до чемпіонату Європи проти англійців відбудеться 27-го березня у Шеффілді, початок гри о 20:00 за київським часом», – поінформували також у прес-службі ФК «Карпати».

«У Києві на «Оболонь-Арені» підопічні Олександра Головка поступилися команді Ейді Бутройда (0:2), зазнавши першої поразки у відборі. Після п’яти турів молодіжна збірна України ділить другу сходинку зі збірною Нідерландів — в обох команд по вісім очок. Англійці лідирують у групі, відірвавшись від конкурентів на п’ять балів», – повідомили також в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: