До Львова приїхали провідні лікарі з усієї України.

До Львова з’їхались провідні лікарі зі всієї України: стартувала Всеукраїнська конференція.

Сьогодні, 31 травня, у Львові розпочалась Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Проблемні питання діагностики та лікування ендокринних захворювань», яка триватиме до 2 червня. Конференція присвячена одразу двом подіям – 40-річчю кафедри ендокринології ЛНМУ імені Данила Галицького та 70-річчю Львівського обласного державного ендокринологічного центру, повідомляє ZIK.

До Львова приїхали провідні лікарі з усієї України.

Вітальним словом конференцію відкрили президент Української асоціації ендокринологів академік Микола Тронько, голова Української діабетологічної асоціації професор Борис Маньковський, начальник департамену охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації Ірина Микичак та начальник департаменту охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб.

До них  з подякою також приєднався заступник міського голови Львова Андрій Москаленко: «Дві круглі дати означають, що процес не просто успішний, а й надуспішний. Жодна велика дата, жодне велике досягнення не буває без величезної щоденної рутини, яка відбувається. Дякую і бажаю нести в цей світ не лише здоров’я, а й світло».

Пріоритетними програмними питаннями конференції є проблемні питання лікування цукрового діабету та його ускладнень; проблемні питання гінекологічної ендокринології та ендокринології вагітних; проблемні питання діагностики та лікування захворювань щитоподібної залози; онкологічна ендокринологія; неврологічні та кардіологічні ускладнення ендокринопатій.

До Львова приїхали провідні лікарі з усієї України.

На конференцію з’їхались делегати не лише з всієї України, а й з інших країн Європи. На учасників чекає начисена програма: доповіді провідних ендокринологів, діабетологів, офтальмологів, ендокринних хірургів та акушерів-гінекологів. У рамках конференції також будуть проведені майстер-класи та пленарні засідання за участі фахівців різних спеціальностей.

До Львова приїхали провідні лікарі з усієї України.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: