Для тих, хто постить: де поїсти вегетаріанських страв у Львові

У Львові звичайні кафе чи ресторани не рідко пропонують вегетаріанське меню з рослинним молоком, соєвим м’ясом чи котлетами з нуту.

Арт-кафе «Green»

Де: вул. Братів Рогатинців, 5;

Коли: щодня з 11:00 до 22:00 год.;

Меню та ціни: Серед традиційних страв народів світу можна знайти вегетаріанські, веганські, сироїдські, безглютенові та солодощі, що не місять цукру. Традиційні сніданки — каша чи гранола з фруктами —  коштують від 73 грн, а шоколадні панкейки — 56 грн.

За овочеві та фруктові салати доведеться заплатити від 58 грн за порцію, а за перші страви, зокрема суп, від 47 грн. Серед основних страв — вегі-бургери за 63 грн та піца за 110 грн.

Серед десертів у «Green» можна поїсти різноманітних тістечок без цукру, яєць та молока, а серед напоїв — традиційні чай, кава без кофеїну та фреші, а також соєве молоко за 25 грн.

Для тих, хто постить: де поїсти вегетаріанських страв у Львові

Кафе «Dreamers place»

Де: вул. Січових Стрільців, 8;

Коли: Щодня з 10:00 до 22:00 год;

Меню та ціни: У «Dreamers place» коротке та меню, яке змінюється залежно від продуктів, доступних у певний сезон. Із основних страв для клієнтів пропонують лобіо з нуту за 58 грн, різото за 72 грн та відкритий пиріг з картоплею за 62 грн. За салати у цьому закладі доведеться віддати від 58 грн.

Серед десертів можна обрати круасан з авторським варенням за 32 грн, відкритий крамол за 48 грн або йогічне печиво за 15 грн. Крім цього, у кафе пропонують три види тістечок в середньому за 58-62 грн та соки холодного віджиму за 42 грн.

Для тих, хто постить: де поїсти вегетаріанських страв у Львові

Кафе «Omnomnom»

Де: вул. Римлянина, 10;

Коли: Щодня з 10:00 до 22:00 год.;

Меню та ціни: Вегетаріанське кафе «Omnomnom» нещодавно відкрили на місці більш відомого львів’янам «Vegano Hooligano». Асортимент меню пропонує класичні вегетаріанські роли та сандвічі з хумусом, сосискою з сейтану та фалафелем за ціною від 50 до 80 грн.

За суп доведеться заплатити 55 грн, а салат — від 50 грн. Закуски, серед яких картопля фрі та батат-чіпси, коштують від 35 грн, а десерти, на кшталт морквяного чи макового кекса, — 45 грн за кожний. Вартість напоїв — кава, чай, гарячий шоколад із рослинним молоком на вибір та смузі, — по 25-50 грн, 20-30 грн, 35-45 грн та 65 грн відповідно.

Для тих, хто постить: де поїсти вегетаріанських страв у Львові

Кав’ярня-кондитерська «Аґрус»

Де: вул. Рилєєва, 12;

Коли: Щодня з 8:30 до 21:00 год.;

Меню та ціни: У закладі практикують європейську, вегетаріанську та веганську кухню. Найнижча ціна за сніданок може становити 52 грн, на які відвідувачу запропонують смузі-боул, сандвічі з вівсянкою та крамбл. Супи у «Аґрусі» коштують від 55 грн, а сандвічі на обід — від 75 грн.

Кухарі кафе-кондитерської можуть здивувати й фірмовими стравами, серед яких рослинне молоко власного приготування — мигдалеве, соняшникове, кунжутове, фундукове, вівсяне, а також сандвічі з мигдалевим маслом, крем-борщ та горіхове тірамісу. Напої, наприклад, ягідний смузі або чай коштують від 50 грн, а фірмове молоко — від 15 грн.

Для тих, хто постить: де поїсти вегетаріанських страв у Львові

Джерело: Твоє Місто.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: