Для кого будують соціальний центр у Львові вартістю 24 млн грн?

Львівська міська рада спільно з Українським фондом соціальних інвестицій анонсує про відкриття у другій половині 2018 року Центру соціальної підтримки осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, і внутрішньо переміщених осіб. 

Центр запрацює на вул. Угорській, 2а (праве крило). Окрім проживання, можна буде отримати фахову юридичну та психологічну допомогу. Зараз у приміщеннях Центру проводять ремонтно-будівельні роботи. Сьогодні, 20 березня, виконання робіт оглянув міський голова Львова Андрій Садовий та представники Українського фонду соціальних інвестицій. Про це повідомляє Львівська міська рада.

“Ми цей центр реалізовуємо спільно з Українським фондом соціальних інвестицій, це фундація, яка має підтримку німецького уряду. Загальна вартість – 24 млн грн. Роботи ведуться якісно, є темп. Цей комплекс буде дуже корисний для мешканців Львова, які є львів’янами, які переїхали, і для дітей-сиріт. Ми повинні дбати про кожного львів’янина, особливо про тих дітей, які не мають тата і мами. Вони матимуть можливість тут тимчасово перебувати, поки не стануть на ноги”, – повідомляє Андрій Садовий.

Для кого будують соціальний центр у Львові вартістю 24 млн грн?

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS

Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: