Денис Шмигаль будує на Львівщині маєток за 105 тисяч доларів у кредит

Новий Прем’єр-міністр – безхатченко? За 4 години до того, як очолити уряд, Денис Шмигаль подав декларацію. У ній значиться, що у його власності немає жодного будинку чи квартири, лише гараж на 16 квадратів. Утім, журналісти з’ясували: дещо новопризначений очільник Кабміну просто не задекларував.

Як свідчить офіційна декларація пана Шмигаля, його дружині Катерині належить будинок у Львові площею 216 квадратів вартістю понад мільйон гривень та дві земельні ділянки вартістю 665 тисяч гривень. У власності дружини також є автівка Land Rover, чия ціна на ринку – від 30 тисяч доларів. Пише Стопкор

Родина Шмигалів має дві земельні ділянки на Львівщині площею 0,44 га та нежитлову будівлю вартістю майже 5 мільйонів гривень. Подружжя також зберігає 235 тисяч доларів готівкою. Платня ж Дениса Анатолійовича за рік – 3,39 млн грн.

Проте дещо новий очільник Кабінету міністрів таки приховав від декларування. Йдеться про іпотеку у майже 105 тисяч доларів під будівництво будинку у Львівській області. Кредит пан Шмигаль має повернути до 2026 року.

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: