“Діти загинули на місці”: чоловік підірвав двох своїх онуків. ДЕТАЛІ

Правоохоронці закликають мешканців Тернопільщини бути уважними і обережними у ставленні до своїх дітей. 

У сусідній області завершили розслідування та скерували до суду справу чоловіка, звинувачуваного у смерті двох дітей внаслідок детонування саморобного вибухового пристрою, який він розмістив у сейфі на літній кухні.

Як інформує “Vse“, чоловіку образи запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. У прес-службі Прокуратури Рівненської області зазначають, що 59-річний житель Рівненщині звинувачений в умисному вбивстві, незаконному виготовленні та поводженні з вибуховими речовинами, за ознаками кримінальних правопорушень передбачених п.п. 1, 2, 5 ч.2 ст. 115, ч. 1 ст.263, ч. 1 ст. 263-1 КК України.

В ході досудового розслідування було встановлено, що чоловік виготовив вибухівку з метою захистити власний дім від злодіїв. Пристрої він розмістив у сейфі літньої кухні, а також ще у трьох місцях на території господарства.

Того дня до чоловіка завітало двоє його онуків. Вони відчинили сейф і спрацював детонатор. Діти загинули на місці.

На місці трагедії працювали ГУ ДСНС та ГУНП, котрі виявили понад тисячу вибухонебезпечних предметів на подвір’ї чоловіка. Вибухівки б вистачило, аби винести у повітря все село. До слова, якщо провину чоловіка доведуть у суді – йому загрожує довічне ув’язнення. Пише сайт міста Тернополя

"Діти загинули на місці": чоловік підірвав двох своїх онуків. ДЕТАЛІ
Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: