Біля Пустомит “дев’ятка” збила двох жінок на зупинці громадського транспорту.

Внаслідок ДТП вони та сам водій отримали тілесні ушкодження і були доставлені у лікарню.

В Пустомитівський відділ поліції 5 жовтня надійшло повідомлення про те, що на під’їзній автодорозі до Львова близько 17.00 сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «ВАЗ 21099», 61-річний житель Одеської області, не впорався із керуванням та скоїв наїзд на двох 30-річних львів’янок, які знаходилися на зупинці громадського транспорту. Після цього «дев’ятка» з’їхала у кювет та перекинулася, – про це повідомляє Відділ комунікації Поліції Львівської області.

Біля Пустомит "дев'ятка" збила двох жінок на зупинці громадського транспорту.

В результаті ДТП одна із потерпілих госпіталізована у лікарню. Інша жінка після надання медичної допомоги відпущена додому. У водія лікарі діагностували забійні садна обох кистей.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.

Фото: Варіанти

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: