Батько Зеленського дав відверте інтерв’ю про сина та вибори

«Ми були проти того, щоб він балотувався на пост глави держави», – про це в інтерв’ю “Стране” розповів батько шоумена Олександр Зеленський, зазначивши, що для них із дружиною було несподіванкою, що їхній син пішов у президенти.Інтерв’ю відбулось у Криворізькому економічному інституті, де Олександр Зеленський працює завідувачем кафедри інформатики та інформаційних технологій.

Під час розмови Зеленський-старший розповів, що «президент буде чесним» лише тоді, коли на посаді отримуватиме 100 тисяч гривень заробітної плати.

Також Олександр Зеленський прокоментував скандал з президентом Петром Порошенко в ефірі телеканалу “1+1”. Він вважає, що глава держави перейшов межу, але при цьому його син різко вчинив із лідером українців.

Так. Вова тоді по телефону різко відповів. Але можна пояснити реакцію Вови і іншим фактором. Він весь час стриманий. На нього ллють бруд, а він мовчить. Скільки він мовчав?! Ви зауважте, він ніколи не хамив Порошенку, але є ж якась межа! Він цим дзвінком сказав “до побачення”. Порошенко звик же бути паном, царем, він сторопів навіть. І він же спеціально прийшов в студію, знаючи, що Володимира немає в країні”, – розповів він.

Журналіст, який проводив інтерв’ю, відмітив неабияку схожість між батьком та сином: «Вони дуже схожі, особливо коли Олександр Семенович сміється. Таким голосним, грубим, заразним сміхом – точно як Володимир. Я говорю йому про це і бачу, що порівняння з сином йому явно до вподоби».

Фото: Страна

Батько Зеленського дав відверте інтерв'ю про сина та вибори

Зручніше читати новини з телефону? Підписуйся на наш Телеграм – 

Батько Зеленського дав відверте інтерв'ю про сина та вибори

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: