Бійки в центрі Києва: поліція затримала супротивників партії Шарія (ВІДЕО)

Під час проведення акції протесту в центрі Києва 17 червня правоохоронці затримали кілька людей, повідомляє прес-служба столичної поліції.

Відзначається, під час мітингу партії Шарія трапилася бійка з агресивно налаштованими активістами – противниками мітингувальників. Вони кидали в колону людей димові шашки і застосовували газові балончики.

«Близько 12 години агресивно налаштовані молоді люди кинули кілька димових шашок в сторону колони, яка рухалася на вулицю Академіка Богомольця, і застосували сльозогінний газ. Поліцейські миттєво відреагували і затримали декількох осіб. Зараз їх доставляють до територіального управління поліції. Після проведення перевірки дій правопорушників буде дана правова оцінка », – йдеться в повідомленні.

У той же час, журналісти PavlovskyNEWS повідомляють, що колону партії Шарія атакували представники  Нацкорпуса. Зараз вони зібралися біля Печерського відділення поліції, куди повинні привести всіх затриманих.

Також керівник київського “Нацкорпуса” Сергій Тамарін прибув під стіни Печерського райвідділу поліції і заявив, що акція проти Шарія ще не закінчена. «Активісти Шарія продовжують блукати по місту і ми говорили, що вулична демократія буде виглядати саме так. Ніхто не говорив, що буде легко, ніхто не говорив, що буде все спокійно », – заявив Тамарін.

Глава київського “Нацкорпуса” розповів, що у відділення поліції привезли вже всіх 13 затриманих під час атаки на колону Партії Шарія. Зараз з ними працюють адвокати.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: