Активісти вимагають призначення постійного керівника Львівської митниці.

«Кордон на замку»: активісти вимагають призначення постійного керівника Львівської митниці.

Необхідно добитися консолідованої позиції, чітких правил гри та проведення прозорого конкурсу на посаду керівника Львівської митниці.

Про це у п’ятницю, 6 липня,  говорили учасники прес-конференції на тему «Чи можливо навести лад на митниці», повідомляє Вголос.

Представники громадських організацій та громадських рад при органах виконавчої влади вимагають призначення керівника Львівської митниці, аби унеможливити ухиляння від кримінальної відповідальності, пов’язані з ввезенням контрабанди, а також подальше умисне відкладання судових засідань, викрадання документів, корупцію та панібратство.

Активісти вимагають призначення постійного керівника Львівської митниці.

Зокрема, голова Громадської ради при УСБУ у Львівській області Галина Янко нагадала про ввезення брендів під виглядом гуманітарного вантажу у 2017 році. Тоді документи на польській та українській митницях відрізнялися за змістом.

«Тоді наша держава втратила понад 10 мільйонів гривень. Я звернулася з цим питанням до Президента України. Він пообіцяв, що залучить усі можливі силові структури, аби довести цю справу до кінця» – зазначила Галина Янко.

За її словами, доручення Президента виявилось провальним – сьогодні результатів немає. Активісти також вимагатимуть переатестації усіх працівників митниці та покращення умов праці.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: