9-го травня на кілька годин перекриють вулицю Коперніка.

Відбуватиметься завезення великогабаритних ремонтних конструкцій (робота вантажівки з краном), необхідних для ремонту даху будівлі №6/7 на площі Міцкевича.

Про це повідомляє видання “Львів щоденний” з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

Дах будівлі №6/7 на площі Міцкевича відремонтують за три мільйони гривень.

У середу, 9 травня, із 07:00 буде перекрито до 10.00 для проїзду частину вулиці Коперніка (від вулиці Банківської до проспекту Свободи) – відбуватиметься завезення великогабаритних ремонтних конструкцій (робота вантажівки з краном) необхідних для ремонту даху будівлі №6/7 на площі Міцкевича.

Начальник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко розповіла: «Це кутовий будинок на розі вулиці Коперника і проспекту Свободи. У цьому будинку – величезна проблема з дахом, зокрема, з куполом даху – його в будь-який момент може знести вітром. Цей купол має цинкові фігурні зображення, які зроблені методом чеканки. Це дуже складний дах. Тендер на проведення робіт виграло ПП «Володар-Маркет». Будемо їм всіляко допомагати і сприяти, щоб вони зробили цей об’єкт. На ці роботи маємо з міського бюджету мільйон гривень. Однак загальна вартість більше трьох мільйонів гривень».

dailylviv.com

9-го травня на кілька годин перекриють вулицю Коперніка.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: