5 речей, які роблять успішні люди, щоб покращити своє життя.

Що ж робили і продовжують робити успішні люди, щоб покращити своє життя?

Автор статті: Юрій Кічало

5 речей, які роблять успішні люди, щоб покращити своє життя.

Бути успішним означає бути на вершині всього. Не тільки важко працювати, щоб здобути кар’єру та втілити  задумане, але й успішно балансувати між усіма сферами життя. Як вийти на новий рівень? Як здобути гармонію між роботою та особистим життям? Як бути по-справжньому успішним та щасливим? Що ж робили і продовжують робити успішні люди, щоб покращити їхнє життя?

Ловіть 5 звичок успішних людей, які апріорі допоможуть покращити ваше життя, якщо  виконувати їх систематично. 

5 речей, які роблять успішні люди, щоб покращити своє життя.1. Святкуйте свої перемоги

Переконайтеся, що ви відсвяткуєте успіхи, які йдуть вашим шляхом, навіть якщо вони маленькі. Не важливо, хто ви: підприємець, найманий працівник, артист, актор, фрілансер – вам потрібно відзначати маленькі перемоги. Це може бути ваш найдорожчий продаж, який ви коли-небудь робили, чи закриття якогось проекту, чи виконання замовлення, чи просто найм неймовірного працівника. Вам слід відсвяткувати невеликі успіхи, тому що ви не знаєте, коли прийдуть більші. Це допоможе вам покращити своє життя, тому що це буде пробуджувати та підтримувати ваш голод до наступної перемоги і підсвідомо примушуватиме важко та наполегливо працювати.

Тому, наступного разу, коли ви відчуєте, що вам потрібен хороший копняк, перевірте свої маленькі виграші. Все велике починається з малого.

5 речей, які роблять успішні люди, щоб покращити своє життя.

2. Розробіть план

Серена Гуен створила журнал «Suitcase» на її третьому курсі в університеті. Замість здобування освіти журналіста та просування по кар’єрних щаблях в редакціях вона одразу створила свій власний успішний журнал подорожей. Ми можемо прикритися тим, що Серена просто така людина, але якості, дякуючи яким вона здійснила такий прорив, були не вродженими, а набутими. Вам потрібно ставити собі правильні питання, а це означає, що для всього, що ви робите, потрібен надійний план. Ви повинні знати самого себе. Вам потрібно відкрити свій планер чи зошит і записати свої сильні та слабкі сторони, і тут ви маєте бути максимально чесним із собою. Ніщо не стане на перешкодою на шляху до вашої мрії, якщо ви вже задавали собі жорсткі (чіткі? прямі?) питання, і знайшли на них відповіді.

 

5 речей, які роблять успішні люди, щоб покращити своє життя.

3. Завжди приймайте нові виклики.

І ось ви вже керуєтеся двома попередніми порадами, і все йде добре, але, щоб залишитися на вершині і розвиватися й надалі, – завжди приймайте нові виклики. Ви ніколи не знатимете, на що ви здатні, якщо не натиснете на себе, тому що будь-який момент представляє собою виклик. Деякі люди добились успіху, тому що вони постійно штовхали себе до нього та плідно працювали, рухаючись від виклику до виклику.

Тому спитайте себе, чи приймали ви всі виклики, які поставали перед вами?

 

5 речей, які роблять успішні люди, щоб покращити своє життя.

4. Створіть групу надихаючих людей навколо вас.

Ваше оточення – один із найпотужніших інструментів, який вас формує. Створіть коло людей, якими ви будете надихатися та на поради і досвід яких можна покластися, незалежно від того, чи вони є вашими друзями, чи колишніми колегами, чи роботодавцями, чи просто членами вашої сім’ї, які вас захоплюють. Важливо отримати свіжу точку зору про те, що ви робите, щоб залишитися натхненним і вмотивованим. Успішні люди знають, що у них є група однодумців, на яких вони можуть покладатися, аби допомогти одне одному у їхній дорозі до успіху.

 

5 речей, які роблять успішні люди, щоб покращити своє життя.

5. Змусьте себе розслабитися

«Розслабитися» – означає абстрагуватися від роботи чи бізнесу, і отримати невеличке перезавантаження. Ви маєте зануритися у стан, в якому зможете подивитися на свою справу і майбутні завдання немов збоку, під іншим кутом. Це означає, що у вас мають бути певні ритуали, які ви не будете обмінювати на роботу. Це може бути щотижневе зайняття спортом, медитація чи такі банальні речі, як домашнє приготування якось особливої страви, час із родиною або час на вихідних, що присвячений улюбленому хобі. Це допоможе зробити вас більш успішними у вашій кар’єрі та допоможе створити внутрішній баланс.

На основі книг Наполеона Хілла “Думай і багатій” та Дена Вальдшмідта «Вийди за межі. Забудь про успіх – стань видатним».

Фото: LetterboxdAudiences Everywhere,  123RF.com, pinterest.comgrandespymes.com.ar

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: