22-річний львів‘янин став абсолютним чемпіоном світу з ловлі риби

22-річний львів‘янин Назар Боженко став абсолютним чемпіоном світу з ловлі риби спінінгом з берега. А національна збірна України стала переможцем у загальнокомандному заліку. Відбувались змагання у Болгарії, на гірській річці Вачер.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

Збірна команда України складалась з 4 спорстменів в основному складі та одного на випадок заміни. Кожен спортсмен мав також одного координатора, який відстежував вільні сектори в зоні, ловлю суперників і координував переміщення.

Очки нараховувались за кожну правильно зловлену та відпущену рибу. До заліку приймалась тільки форель.

«Україна постійно бере участь у чемпіонаті світу. Ми вже двічі були на п’єдесталі пошани, зайнявши друге та третє місце. Однак в особистому заліку Україна ще не мала медалі. Це перша і одразу золота», – розповідає Олег Ривак, керівник обласної федерації риболовного спорту.

Назар Боженко є майстром спорту міжнародного класу. Спорстмен також виступає у збірній області з лову хижака з човна. Окрім Назара, у складі національної зібрної був також львів‘янин Юрій Болехівський.

«Тренуються спортсмени часто, виїзджають в Карпати. Але місця, де вони ловлять, тримаються в секреті. Зараз готуються до Кубку України, що буде на початку жовтня. А в 2022 році на озері в Прилбичах готуємось приймати чемпіонат світу по ловлі коропа, адже львівські карпятники двічі були чемпіонами світу», – зауважив Олег Ривак.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM – (ПІДПИСАТИСЬ)

 
Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: