20-річний винуватець смертельної ДТП у Львові отримав умовний термін

Львівський суд виніс вирок 20-річному водію позашляхо​вика Mercedes-Benz Геворгу Аветісяну, який на смерть збив пішохода на вул. Городоцькій.

Чоловік отримав умовний термін.

ДТП трапилась 13 червня о 13:15 на пішохідному переході біля ТЦ «Скриня» на вул. Городоцькій. 20-річний водій позашляховика Mercedes-Benz G63 збив пішохода на нерегульованому переході. При цьому водій автомобіля їхав смугою для громадського транспорту. Внаслідок отриманих травм 38-річний пішохід загинув на місці.

Уже пізніше виявилось, що пішохід перебував у нетверезому стані. Він підійшов до пішохідного переходу, зупинився перед ним, щоб пропустити автомобіль, однак потім раптово вибіг на дорогу, передає zaxid.net.

У судовому засіданні Геворг Аветісян визнав свою провину у ДТП та попросив не карати його суворо. Брат загиблого хлопця у суді заявив, що не має претензій до Геворга Аветісяна і що він виплатив родині моральну і матеріальну компенсацію.

Суддя Залізничного райсуду Андрій Кирилюк визнав Геворга Аветісяна винним у смертельній ДТП, однак звільнила його від відбування покарання з іспитовим терміном один рік.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: