Єгипет закупив нові українські трамваї

Єгипет уклав контракт з Україною на виготовлення 15 трамваїв, вісім з яких були відправлені до Єгипту до січня 2020 року. Про це повідомляє dip.org.ua.

Зазначається, що губернатор Олександрії Махмуд аль-Шериф повідомив, що експлуатується сім нових трамваїв, вироблених в Україні.

«Ми прагнемо підвищити ефективність та підтримку парку громадського транспорту в Олександрії та розробити всі транспортні засоби за найновішими технологіями сучасного, екологічно чистого міського транспорту, а також забезпечити комфортні та різноманітні засоби пересування за пропорційними цінами», – сказав Шериф під час оглядового туру до нових трамваїв та автобусів.

Губернатор подякував усім працівникам адміністрації громадського транспорту в Олександрії, яку він назвав почесною моделлю для намісництва, оскільки воно неухильно рухається до розвитку своїх послуг і стурбоване забезпеченням комфортних та різноманітних видів транспорту за доступними цінами.

Голова управління громадського транспорту в Олександрії Мохамед Закарія повідомив, що загальна кількість трамваїв, які були укладені на контракт і виготовлені в Україні, становить 15.

Єгипет закупив нові українські трамваї

Він додав, що вісім трамваїв були введені в експлуатацію раніше, тепер решта сім трамваїв введені в експлуатацію.

Перший трамвай курсує від Сан-Стефано до станції Рамль і коштує п’ять LE за квиток. Другий маршрут – від Сан-Стефано до Рас-ель-Тіна вартістю семи LE. За його словами, вартість маршруту від станції Рамл до Рас-ель-Підлітка становить LE 5.

Єгипет закупив нові українські трамваї

Вироблені в Україні трамваї оснащені кондиціонером, скляними вікнами та використовують систему безпеки для пасажирів, яка запобігає відкриванню дверей, поки транспортний засіб повністю не зупиниться.

Трамваї оснащені системою пожежної сигналізації і розроблені для того, щоб не рухатись, поки пасажири не покинуть машину, не почнеться посадка на борт і двері не закриються – ще одна функція безпеки.

Єгипет закупив нові українські трамваї

Трамвайні вагони також оснащені звуковими та візуальними сповіщеннями для мандрівників наступної станції та звуковим попередженням для пасажирів про закриття дверей, крім внутрішнього радіо для зв’язку між водієм, провідником та пасажирами під час надзвичайної ситуації та зовнішнім радіо для оголошення на різних станціях.

Колесо також оснащено гнучкою гумовою системою, щоб забезпечити відносну безшумність трамваїв під час руху, а пасажири зможуть переглядати інформацію про зупинки та маршрути на електронній приладовій панелі всередині та поза трамваєм.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: