«Я витримаю все». Дружина львівського священника вийшла із критичного стану

Жінка захворіла ще 14 листопада. Через важкий стан лікарі провели кесаревий розтин, аби врятувати дитинку.

Дружина львівського священника Петра Терлецького Катерина, яку рятують у Лікарні швидкої допомоги із Covid-19, вийшла із критичного стану і написала сім’ї записку «Я вас люблю і витримаю все». Медики передали листа чоловікові. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, пише Твоє місто.

«Тривожне питання до чергового лікаря «Що там? Як» Незвична вдіповідь сьогодні: «Все у записочці». А там. Катруся.. власною рукою!!!», – повідомив Петро Терлецький.

Раніше повідомлялося, що 37-річна дружина львівського священника з УКУ Петра Терлецького Катерина, в якої через Covid-19 уражені легені на більше 90%, перебуває у критичному стані. 

На коронавірус вагітна жінка захворіла ще 14 листопада. Тиждень вона лікувалася вдома, а коли стан погіршився – її госпіталізували. З 20 листопада жінка лежала у львівському міському пологовому будинку №1, що на вул. Мечникова. Тоді її перевели у лікарню швидкої допомоги.

Донька Даринка народилася з вагою 1 230 грам. Її відразу реанімобілем перевели в реанімацію львівської обласної лікарні. У Катерини Терлецької КТ показало, що легені уражені на більш як 90%. Удома на одужання матері чекають ще 5 дітей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)
Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: