Штам Delta поширюється Україною, очікуємо на нову хвилю – Ляшко

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко закликає українців вакцинуватися зараз, адже восени очікується нова хвиля захворюваності на COVID-19.

Як передає Укрінформ, про це Ляшко повідомив у Фейсбуці.

«Штам коронавірусу «Дельта» все активніше поширюється Україною, кількість нових хворих на COVID-19 зростає. Вже восени очікуємо на нову хвилю захворюваності», – заявив він.

Міністр зауважив, що єдиний спосіб вберегти себе та близьких від важких наслідків коронавірусної хвороби, а також підтримати медиків, які продовжують рятувати життя – це щепитися від COVID-19.

«Розуміємо, що літо добігає кінця, попереду святкові вихідні, які хочеться використати для поїздок до рідних та відпочинку. Тому, якщо ви збираєтесь у відпустку, зробіть щеплення вже зараз, не відкладайте вакцинацію на потім. Захистіть себе вчасно», – наголосив Ляшко.

Він також нагадав усім, хто вже щепився першою дозою, не забути зробити другу.

Міністр заявив, що в Україні достатньо вакцини, центри та пункти щеплень працюють у кожному куточку України, навіть у вихідні дні.

«Часу, щоб захиститись вже обмаль, тож не зволікайте! Лише разом ми можемо перемогти COVID-19 та повернутись до звичного життя», – заявив Ляшко.

Як повідомляв Укрінформ, 17 серпня Ляшко заявив, що прихильність українців до вакцинації поступово росте, принаймні половина українців готова вакцинуватися вже зараз.

За добу 18 серпня в Україні вакцинували проти COVID-19 120 004 людини. Від початку вакцинальної кампанії щеплено 4 914 255 людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: