«Хто обрав таких суддів?!»: українців обурило, що наше журі не віддало Польщі жодного балу на Євробаченні

Українське журі “Євробачення-2022” не віддало жодного балу польському виконавцю. 12 балів віддали Великобританії, 10 – Португалії, 8 – Нідерландам.

«Хто обрав таких суддів?!»: українців обурило, що наше журі не віддало Польщі жодного балу на Євробаченні



Багатьох українців така оцінка журі для Польщі розлютила, адже Польща натомість віддала нам максимальні бали – як від журі, так і від глядачів. Окрім того, поляки надають одну з найпотужніших підтримок Україні під час війни.

Водночас українські глядачі віддали Польщі максимальний бал – 12.

«Хто обрав таких суддів?!»: українців обурило, що наше журі не віддало Польщі жодного балу на Євробаченні
І пишуть у соцмережах гнівні коментарі на адресу членів журі від України. А також зізнаються, що їм дуже соромно перед Польщею, і запитують, хто ж обирав такий склад журі.

“Соромно перед Польщею!”

“Соромно за наших професіоналів – 10 балів польському співаку могли б дати”.

“Хто їх обирає, тих “”професіоналів”?”

“Бляха муха, нормально, встид мені перед друзями, що наші полякам не дали жодного балу”.

“А Польщі чому немає від України підтримки? Жодного балу! Сором! Я б на місці поляків образилася! Я і на місці українки образилася! Хто обирає журі? Немає слів
!” – пишуть українці.

Склад журі пісенного конкурсу “Євробачення-2022”.

Головою журі став український продюсер, саунд-продюсер, аранжувальник, звукорежисер, музичний продюсер телевізійного шоу Х-Фактор (9 та 10 сезон) Вадим Лисиця.

“Наші враження та висновки майже щодо кожного виступу збігалися, але ж оцінки кожен визначав особисто серцем, розумом та відчуттями”, — сказав він.
 
Загалом, до складу журі увійшло 5 членів. Крім Вадима Лисиці бали фіналістам ставили:
Андрій Капраль — співак, соліст вокальної формації “Піккардійська терція”, аранжувальник, автор пісень, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка в галузі музичного мистецтва, заслужений артист України;

Ірина Федишин — українська попвиконавиця, популярна співачка, учасниця та переможниця багатьох вокальних шоу;

Андрій Яцків — мультиінструменталіст, диригент, художній керівник Академічного інструментального ансамблю “Високий Замок” Львівської національної філармонії, отримав відзнаку “Gremmy” як продюсер за найкращий саундтрек 2019 року до серіалу “Чорнобиль”.

Лук’ян Галкін — український кінознавець та кінокритик, викладач Національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, виконавчий продюсер телеканалу UA: КУЛЬТУРА, головний редактор та співзасновник інтернет-медіа “Moviegram”, лектор освітніх заходів з питань кіно.

Зазначимо, що речницею “Євробачення-2022” від України була солістка гурту Go_A Катерина Павленко.

Національні журі кожної країни-учасниці “Євробачення”голосують під час генеральних репетицій за день до першого чи другого півфіналу та фіналу. Глядачі голосують у прямому ефірі після всіх виступів.

«Хто обрав таких суддів?!»: українців обурило, що наше журі не віддало Польщі жодного балу на Євробаченні
 
Підписуйтеся на наш Telegram – “LEMBERG NEWS” .
 
Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: