У центрі Львова підземний перехід на площі Митній перетворився на «гніздо пороку»

Як зазначає журналіст Микола Савельєв, «за геніальним задумом Садового колись тут буде мистецька галерея», однак на даний час у переході «повно п’яниць та калюж з їх дико смердючими випорожненнями, наркоманів, сміття та бруду».

«Кримінально-огидний перехід. Як і попереджали експродавчині з підземного переходу на площі Митній у Львові (тут за геніальним задумом г. Садового колись буде мистецька галерея), після їх видворення з цієї локації, ця крапка почне різко перетворюватися в гніздо пороку. Їх вангування виявилось напрочуд точним. Тепер тут немає МАФів, але повно п’яниць та калюж з їх дико смердючими випорожненнями, наркоманів, сміття та бруду. Трапляється якийсь одинокий демонтажник, котрий щось собі демонтує. Переважно — щось залізне (на фото — зниклі поручні)…», — йдеться у дописі Миколи Савельєва у “Facebook”, де оприлюднено світлини з місця події.

Савельєв також зазначає, що він нікому не радить ходити цим переходом вночі.

«Інколи тут є світло. Інколи — нема. Єдине, чого тут майже ніколи точно нема — то це патрулів поліції… Нікому не раджу ходити тут вночі. Чому? Пройдіться — зрозумієте. Якщо встигнете», — наголошується у дописі.

У центрі Львова підземний перехід на площі Митній перетворився на «гніздо пороку» У центрі Львова підземний перехід на площі Митній перетворився на «гніздо пороку»

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: