У Самборі невідомі розмалювали на кладовищі портрети померлих

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом наруги над могилами на кладовищі у Самборі. Про це повідомили 28 квітня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Самборі невідомі розмалювали на кладовищі портрети померлих У Самборі невідомі розмалювали на кладовищі портрети померлих
 

Правоохоронці встановлюють всі обставини події та особи зловмисників, причетних до правопорушення.

27 квітня, близько 17.50, до поліції звернулася мешканка Самбора, яка повідомила, що на міському кладовищі невідомі розмалювали пам’ятники.

На місці працювали слідчо-оперативна група та співробітники сектору патрульної поліції Самбірського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, на території старого і нового кладовища невідомі особи розмалювали на кількох пам’ятниках фотографії та ікони за допомогою маркерів чорного кольору.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Поліцейські встановлюють всі обставини події та особи зловмисників, причетних до правопорушення.

Досудове розслідування триває.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: