У Рівному кинули гранату у мікроавтобус

У п’ятницю, 25 вересня стався вибух у салоні транспортного засобу «Volkswagen T5» у дворі багатоповерхівок на вулиці Грушевського в обласному центрі стався о 06:40. Жертв та постраждалих немає. Про цен  повідомили у пресслужбі поліції Рівненської області у Facebook.

На місці події працювали фахівці вибухотехнічної служби, патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що зловмисники, розбивши скло з боку водія, кинули попередньо гранату РГД-5.

Вилучені уламки та важіль відправлені для проведення експертизи. Внаслідок вибуху пошкоджено салон авто, дверцята, лобове та бокове скло. Крім того, незначні механічні пошкодження отримав і припаркований поруч мікроавтобус.

Читайте також:   На невідомому вибуховому пристрої підірвались двоє українських військових

Транспортний засіб належить 36-річній рівнянці, а користується ним 22-річний житель обласного центру, який залишив авто у дворі будинку за місцем проживання знайомої близько першої години ночі.

Слідчі Рівненського відділу поліції внесли відомості до ЄРДР за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України та проводять невідкладні слідчі дії щодо встановлення особи, причетної до злочину.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: