У Росії відреагували на знесення радянського Монумента слави у Львові

У Міністерстві закордонних справ Росії відреагували на демонтаж Монумента Слави у Львові. У дипвідомстві назвали демонтаж радянського монумента “актом державного вандалізму”.
 

Про це заявив заступник директора Департаменту інформації та друку МЗС Росії Олександр Бікантов, передає пресслужба міністерства.

“В черговий раз стикаємося з планомірними спробами фальсифікувати героїчну історію народів України та всіх інших країн колишнього Радянського Союзу. Складається враження, що сучасні українські нацисти намагаються взяти реванш і помститися загиблим червоноармійцям за їх перемогу над фашизмом, включаючи нищівний розгром дивізії СС “Галичина” в битві за Броди”, – сказав він.

У МЗС Росії засудили дії влади Львова і закликали керівництво України виконувати свої зобов’язання щодо збереження і захисту монументів відповідно до власного національного законодавства та міжнародних договорів, включаючи угоду про увічнення пам’яті про мужність і героїзм народів держав-учасниць СНД у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: