У Польщі трагічно загинув 23-річний з Львівщини (ФОТО)

У Польщі в лікарні від важких опіків помер українець Ігор Турецький. 23-річний хлопець з Львівщини кілька років провів у сусідній країні на роботі, а найближчим часом планував одружитися зі своєю дівчиною.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на OBOZREVATEL.

Намагалися загасити вогонь

Ігор жив у польському місті Катовіце. У його будинку сталася пожежа (про це повідомив у Facebook його друг Олег). Хлопець намагався загасити пожежу. Але він не міг. Він помер від важких опіків на лікарняному ліжку.

Друзі та знайомі Ігоря через соцмережі збирали допомогу родині, щоб перемістити тіло хлопця додому для поховання. Його товариш Олег Місак розповів, що необхідна сума вже зібрана. Він подякував агентству зайнятості Польщі, а також власнику компанії, де працював українець, за закриття всіх фінансових питань з перевезення тіла додому.

У Польщі трагічно загинув 23-річний з Львівщини (ФОТО)

Закінчив і поїхав до Польщі

Ігор кілька років працював у Польщі. До цього він працював у відомому курортному готелі Трускавця, а також в компанії з виробництва вікон і дверей.

«Ми з ним працювали зовсім небагато. Я пам’ятаю його як веселого і доброго хлопця. Дуже ввічливий. Ми намагалися допомогти один одному, і він був одним з тих, хто ніколи не відмовлявся”, – розповідає дівчина, з якою Ігор працював в готелі.

Його однокласник згадує, що в школі Ігор був душею компанії: «Ми були друзями, він був життєрадісним, таким жвавим. Він любив спорт, весь час з хлопцями вони їздили на футбол. Після 9-го класу наші дороги роз’їхали. Я знаю, що останніми роками він працює в Європі. Ця звістка про його смерть шокувала всіх нас. Я не хочу в це вірити, це жахливо”.

“Поки я пам’ятаю його після школи, він завжди щось робив. І в останні роки він весь час працює. Також ми говорили, що мама виховувала хорошого сина. І тут таке горе”, – каже один з жителів Дрогобича, який знає сім’ю.

Судячи з даних з Facebook-сторінки Ігоря, він працював у Польщі в компанії з доставки посилок,в інтернет-магазині.

У Польщі трагічно загинув 23-річний з Львівщини (ФОТО)

“Ти будеш нашим ангелом”

Хлопець збирався одружитися, його обраниця – українка Діана з Львівської області, яка також живе в Польщі. У своєму Instagram дівчина написала: “Ви будете нашим ангелом, ви захистите нас зверху. Я ніколи не зустрічав такої яскравої і доброї людини. Мій Ігоре, дякую, що залишив для нас шматок себе. Зігрію цей шматок і тримаю його під серцем”, – написала вона.

Можна припустити, що Діана вагітна. У коментарях під її постом друзі висловлюють співчуття і пишуть, що їй тепер є за кого жити.

У Польщі трагічно загинув 23-річний з Львівщини (ФОТО)

Тіло Ігоря планують доставити до Дрогобича вже цього тижня. Затримка пов’язана з юридичним оформленням документів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM – (ПІДПИСАТИСЬ)
Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: