У Польщі спортсменка продала свою медаль, щоб допогти жінці з України

Польська віндсерфінгістка Софія Ноцеті-Клепацька продала медаль, виграну на Олімпіаді в Лондоні, щоб допомогти хворій жінці, яка проживає у важких умовах в Україні.

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на sportowefakty.wp.pl, 35-річна спортсменка виставила на аукціон бронзову медаль Олімпійських ігор в Лондоні (2012).

Отримані від продажу гроші направила на допомогу хворій жінці старшого віку, яка має польське походження, й зараз у важких умовах проживає в Україні. Відомо, що жінка страждає від хвороби Паркінсона, крім того, більшу частину часу проводить у ліжку.

Софія Ноцеті-Клепацька особисто відвідала хвору та принесла їй необхідні речі й гроші. Також вона пообіцяла допомогти з інвалідним візком, аби жінка могла пересуватися.

Відзначимо, що польська спортсменка вже вдруге продала свою олімпійську медаль з Лондона. Вперше Софія Ноцеті-Клепацька зробила це, щоб допомогти хворій на муковісцидоз (кістозний фіброз) польській дівчинці. Однак тоді покупець, крупний польський бізнесмен, повернув медаль спортсменці.

 
ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)
Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: