У подвійній стелі вантажівки митники вилучили 37 тис. пачок сигарет

На кордоні з Польщею співробітники Державної прикордонної служби України затримали вантажівку “Рено” з 70 ящиками сигарет без акцизних марок. Про це пише Depo.Львів з посиланням на повідомлення Державної прикордонної служби України.

Інцидент стався сьогдні, 5 лютого. Вантажівка зі “схроном” прямувала до Польщі через пункт пропуску “Шегині”. Під час огляду стелі автомобіля прикордонники виявили, що вона “подвійна”. І вже за кілька хвилин після цього відкриття натрапи на коробки з цигарками. Огляд автомобіля “Рено” триває. Точна кількість виявленої контрабанди встановлюється.

“Заходи в рамках протидії переміщенню контрабандних товарів через кордон проводились спеціальною оглядовою групою у складі офіцерів Адміністрації Держприкордонслужби, прикордонників Львівського загону із залученням військовослужбовців спецпідрозділу “ДОЗОР” разом з представниками СБУ та ДМСУ”, – йдеться у повідомленні. 

Додамо, що впродовж 2020 року працівники Галицької митниці викрили і припинили 2459 порушень митних правил. Скеред вилученого у контрабандистів переважають промислові товари. Так, в пункті пропуску “Рава-Руська-Хребенне”, митники  минулого року вилучили кросівки, кеди та спортивний одяг на 25  млн грн. У пункті пропуску “Шегині-Медика” – рекордну суму незадекларованих коштів – понад 127 тис. фунтів стерлінгів. А в пункті пропуску “Грушів – Будомєж” – близько 20 кг гашишу, що контрабандисти заховали у запасному колесі автобуса. За цінами “чорного” ринку, роздрібна вартість такої партії гашишу становить близько 10 млн грн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: