У Німеччині розпочалась зустріч міністрів оборони 40 країн

На авіабазі “Рамштайн у Німеччині розпочалась зустріч міністрів оборони 40 країн. Вони обговорять військову допомогу для України. Про це інформує Deutsche Welle.

Учасники зустрічі планують розробити інструменти для надання допомоги Україні для перемоги у війні, а також для підтримки країни після закінчення війни. Про це у вступному слові сказав міністр оборони США Ллойд Остін.

“Опір України приніс натхнення у вільний світ і ще більшу рішучість щодо НАТО. Президент Росії Володимир Путін ніколи не уявляв, що світ згуртується за Україну так швидко і упевнено”, — сказав Остін.

За словами Остіна, міжнародні партнери вірять, що Україна може перемогти, якщо матиме потрібне обладнання та правильну підтримку.

“Наразі понад тридцять країн-союзників разом зі Сполученими Штатами оголосили про допомогу Україні на суму більше, ніж 5 мільярдів доларів”, — сказав очільник Пентагону. За його словами, Вашингтон хоче бачити Росію ослабленою настільки, що вона більше не буде здатна на таке вторгнення, як в Україні.

Останнім часом “LEMBERG NEWS” має періодичні перебої в роботі сайту, тож підписуйтеся на наш  Telegram.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: