У Львівській області п’яний скутерист хотів дати хабар поліцейським

Водію скутера, який намагався уникнути відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та запропонував правоохоронцям гроші, загрожує покарання – до чотирьох років позбавлення волі.

12 серпня близько 15.00 в одному з сіл Городоцького району екіпаж сектору реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції помітив скутериста, який грубо порушував вимоги Правил дорожнього руху.

Правоохоронці встановили особу водія – ним виявився 45-річний мешканець району. Також встановлено, що він керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Під час складання протоколу про адміністративне правопорушення чоловік, аби уникнути покарання, запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду. Поліцейські неодноразово попереджали його про неприпустимість таких дій, а також про кримінальну відповідальність, передбачену за подібне правопорушення, проте, незважаючи на це, скутерист наполягав на своєму.

На місце події була скерована слідчо-оперативна група Городоцького відділення поліції. За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: