У Львові 16 та 18 річні юнаки забили до смерті 70-річного львів’янина

Вчора, 12 вересня, близько 17:00 год., у закинутій будівлі на вулиці Богдана Хмельницького, у Львові, було виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Про це інформує Поліція Львівської області.

В іншій кімнаті цієї ж будівлі перебував ще один чоловік з чисельними тілесними ушкодженнями.

Загиблим виявився 70-річний львів’янин, травмований — мешканець Львова, віком 64 роки. Чоловік зараз перебуває у комі.

«Проведеними заходами було встановлено, що тілесні ушкодження загиблий та його товариш могли отримати під час конфлікту з невідомими чоловіками, які жорстоко побили їх. Завдяки профісійній та злагодженій роботі співробітників усіх підрозділів поліції, а також чіткій координації дій, вже за декілька годин оперативники карного розшуку Шевченківського відділу поліції встановили особи та затримали 16-річного львів’янина та мешканця Жовківщини, віком 18 років, причетних до вчинення цього злочину», — розповів очільник поліції Львівщини Василь Віконський.

Юнаки затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Слідчі Шевченківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 та ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — до десяти років позбавлення волі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: