У Львові шахрай з Донеччини видурив у пенсіонерки 150 тисяч гривень

У Львові правоохоронці затримали чоловіка, який видурив у пенсіонерки 150 тисяч гривень, нібито на для лікування її доньки, яка, за словами шахрая, потрапила у ДТП.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Львівської області, пише Вголос.

Так, в четвер, 12 травня, до правоохоронців звернулась 82-річна жителька Львова, яка повідомила, що до неї зателефонував невідомий чоловік та розповів, що її донька потрапила у дорожньо-транспортну пригоду, отримала травми і для її лікування терміново необхідні гроші.

Пенсіонерка сприйняла цю вигадану історію на віру і надалі до неї додому приїхав невідомий чоловік, якому вона передала кошти у сумі 150 тисяч гривень. Згодом з’ясувалось, що в аварію родичка заявниці не потрапляла, а насправді літня жінка стала жертвою шахрая. 

Поліція встановила, що до злочину причетний 35-річний мешканець Донецької області, який зараз тимчасово проживає у Львові.

Чоловіка знайшли та затримали. Наразі вирішується питання про вручення йому повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Наразі триває досудове розслідування.

У Львові шахрай з Донеччини видурив у пенсіонерки 150 тисяч гривень У Львові шахрай з Донеччини видурив у пенсіонерки 150 тисяч гривень

Підписуйтеся на наш Telegram – “LEMBERG NEWS” .

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: