У Львові чоловік задушив дружину

Зловмисника, котрий задушив дружину під час побутового конфлікту та намагався видати вбивство за раптову смерть, викрили співробітники Шевченківського відділу поліції.
3 січня у Шевченківський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Шевченка у Львові до приїзду лікарів швидкої допомоги раптово померла 50-річна жінка, місцева мешканка.


На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Проведеною судово-медичною експертизою було встановлено, що причиною смерті жінки стала механічна асфікція (задушення).
Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до вбивства жінки причетний її 53-річний чоловік. Вночі між подружжям стався конфлікт, під час якого він побив дружину та задушив її, після чого викликав карету швидкої медичної допомоги, повідомивши, що жінка померла раптово з невідомих причин.
Слідчі Шевченківського відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Досудове розслідування триває.

Поліція Львівської області

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: