У Львові чоловік вбив дружину на очах у 3 маленьких дітей

Сьогодні, 12 січня, о 7.20 на оперативну лінію 102 зателефонував чоловік, який повідомив про те, що він вбив свою дружину.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група та інші співробітники територіального підрозділу поліції, експерти-криміналісти, а також слідчі відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, слідчого управління поліції Львівщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, 31-річний чоловік спричинив своїй 30-річній дружині тілесні ушкодження, не сумісні з життям, під час побутового конфлікту. У цей час у квартирі перебували шестимісячне немовля та ще двоє дітей віком 2 та 5 років. Їх матір померла до приїзду медиків.

У Львові чоловік вбив дружину на очах у 3 маленьких дітей

За цим фактом слідчі Франківського відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 15 років позбавлення волі.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Поліція Львівської області

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: