У Львові підстрелили охоронця «Різдвяного ярмарку»

На оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на проспекті Свободи у Львові був поранений чоловік. За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції, експерти-криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.
Правоохоронці встановили особу потерпілого – ним виявився співробітник служби охорони ярмарку, 33-річний мешканець Мостиського району.
Проведеними заходами поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний відвідувач «Різдвяного ярмарку» – 45-річний львів’янин, у якого виник конфлікт з охоронцем, під час якого він здійснив постріл з револьвера у напрямку чоловіка, спричинивши йому тілесні ушкодження.
За фактом слідчі Галицького відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.
Правоохоронці вилучили зброю, з якої було здійснено постріл, та скерували її на експертне дослідження.
Досудове розслідування триває.

Поліція Львівської області

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: