У Львові підозрюваному у наркоторгівлі поліцейському призначили заставу – 1,13 млн грн

Слідчий суддя Личаківського районного суду виніс ухвалу про запобіжний захід ще одному поліцейському, якого підозрюють у продажі наркотиків. Ім’я поліцейського наразі невідоме, крім його посади – старший оперуповноважений відділу кримінальної поліції Львівського районного управління поліції. Йому призначили тримання під вартою терміном на 2 місяці з можливістю вийти під заставу у 1,13 млн грн.

Про це повідомили “Наша гроші. Львів”.

Підозрюваний є частиною організованої групи, яку нещодавно викрило ДБР та СБУ. Згідно із судовими ухвалами, до групи входить чотири чинних та один колишній поліцейський. Вони налагодили у Львові продаж важких наркотиків та психотропних речовин – амфетаміну, «Альфа PVP», метадону та героїну.

«Наші гроші. Львів» розповідали, що викрити групу вдалось за допомогою агента, якого поліцейські залучали як понятого та помічника. Згодом вони дізнались про його діяльність на користь ДБР та прокуратури і намагались сфабрикувати проти нього кримінальне провадження. Особа, яка погодилась свідчити проти агента, також звинувачується у зберіганні наркотиків, але наразі їй призначили домашній арешт.

Єдине відоме ім’я фігуранта групи – це Юрій Фок, заступник начальника відділу кримінальної поліції Львівського районного управління поліції. У Львівській обласній прокуратурі редакції повідомили, що йому також обрали запобіжний захід – тримання під вартою із можливістю внесення застави –  2 млн 270 тис. грн.

Одному із оперуповноважених також застосували запобіжний захід тримання під вартою на два місяці, але передбачили заставу у 2,04 млн грн. Ще одна особа не є поліцейським і підозрюється у збереженні та збуті наркотичних речовин та співпраці з групою отримала заставу у 181 тис. грн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: