У Львові обіцяють висадити нові дерева на місці зрізаних

У Львові триває ремонт вулиці Пекарської: роботи зосереджені на відрізку від вулиці Шімзерів до вулиці Тершаковців.

Підрядники у цьому місці зрізають дерева, на їхньому місці обіцяють висадити нові. 

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, старі дерева зрізатимуть з понеділка до п’ятниці. Ці роботи передбачені проєктом, є необхідні дозволи. На місці старих дерев мають висадити 57 нових (два види глоду і два види бука), а також 1995 різних кущів. Висаджуватимуть їх по завершенню усіх будівельних робіт. 

За даними ЛКП “Львівавтодор”, станом на 21 грудня на вулиці Пекарській уже проклали водопровід та влаштували каналізацію, дощоприймачі, заклали футляри під зовнішнє освітлення та врізку для переключення в будинки води й каналізацій. Влаштовують також корита під дорожній одяг, гранітний бордюр, бетонну основу та замощують ділянки мозаїкою. 

Проєкт реконструкції вулиці Пекарської у Львові розробив Інститут просторового розвитку. Тут мають капітально відремонтувати проїзну частину з бруківки та мозаїки, влаштувати паркомісця, прокласти велодоріжки й велосмуги, оновити тротуари, каналізаційні та інженерні мережі, влаштувати благоустрій тощо. Виконавцем робіт є ТзОВ “Вельт Капітал”, вартість – 109,4 млн. грн. Цілком завершити роботи планують у 2021 році.

Фото: Роман Балук.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)
Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: