У Львові на корупційній схемі затримали чиновницю Держпродспоживслужби

Служба безпеки України викрила одного із заступників підрозділу захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області на систематичному отриманні хабарів.

За попередніми даними досудового розслідування, чиновниця налагодила механізм одержання неправомірної вигоди від представників комерційних структур. За різні суми посадовиця «гарантувала» підприємцям не вживати заходів реагування на виявлені в ході перевірок порушення, у тому числі наявність несертифікованої продукції. Також вона обіцяла комерсантам не створювати штучних перешкод у господарській діяльності.

Правоохоронці затримали чиновницю відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання чергової суми хабара.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру.

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

Перевіряється причетність інших посадовців до функціонування корупційної схеми.

Заходи з викриття кримінального правопорушення проводились спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції у Львівській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: