У Львові Національний Корпус протестував проти бізнесу РФ в Україні

“11 грудня у Львові Haцioнальний Kopпyc провів акцію “Ні бізнесу з країною-агресором!” біля офісу фірми “Галімпекс – склодзеркальний завод”. Власник цього заводу під час війни має бізнес-зв‘язки з Росією. А Клавдіївська фабрика ялинкових прикрас, у якій він є співвласником, виготовляє ялинкові кульки із символікою армії країни-агресора. Так, зі символікою армії, яка вбиває українців на війні. Це кричуща ситуація.

У Львові Національний Корпус протестував проти бізнесу РФ в Україні

Під час акції виступив спікер, речник Західного Терену Haцioнального Kopпусу Назар Косенко. Він наголосив на тому, що співпраця з агресором в умовах війни є колабораціонізмом.

Активісти намагалися передати керівництву заводу звернення про неприпустимість бізнесу з ворогом, який окупував частину України і вже сьомий рік веде бойові дії на Сході. Згодом учасники заходу написали на асфальті біля входу до фірми червоною фарбою “Ні бізнесу з РФ” і завершили акцію піротехнічним шоу.

Нагадаємо, днями стало відомо, що одним із власників Клавдіївської фабрики ялинкових прикрас, яка виготовляла кульки зі символікою Російської Федерації, виявився Львівський склодзеркальний завод. А отже, власники-львів’яни ведуть бізнес з країною-агресором. Під час війни це абсолютно неприпустима ситуація!

Ні торгівлі з ворогом!”, – написано на сторінці НачШтабу НК Богдана Четоміра. 

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: