У Львові міськрада відклала ремонту мосту у Рясному

Депутат Європейської Солідарності Михайло Дідух перед пленарним засіданням Львівської міськради звернувся до Андрія Садового та його заступниці Ірини Маруняк щодо будівництва шляхопроводу на перехресті вулиць Т. Шевченка – о. Омеляна Ковча.

Розмови про початок будівництва ведуться вже впродовж кількох років, проте роботи досі не розпочали, розповідає депутат Михайло Дідух.

«Міський голова свого часу впевнено заявив про те, що це один з найпріоритетніших об‘єктів і потрібно негайно розпочинати роботи. Однак, вивчаючи проект бюджету розвитку, я зрозумів, що, очевидно, об‘єкт вже перестав бути пріоритетним. По-іншому пояснити не можу, адже в проекті бюджету на 2021 рік на дані роботи не передбачили ані копійки».

Під час роботи попередньої каденції депутат Михайло Дідух з колегами доклали максимум зусиль для того, щоб довести ситуацію із шляхопроводом до логічного завершення. На кінець 2020 року були пройдені всі експертизи, крім того, проведено тендер та визначено переможця. На цьому ситуація застопорилася.

Свою позицію депутат «ЄС» Михайло Дідух озвучив під час громадських обговорень проекту бюджету розвитку.

«Міст на перехресті вулиць Т. Шевченка – о. Омеляна Ковча – це єдина на сьогодні артерія, яка сполучає Рясне з іншими куточками Львова. Андрію Садовий, Ірино Маруняк, звертаюсь до Вас, поки ще є тиждень до пленарного засідання, потрібно доопрацювати дане питання та передбачити кошти для початку робіт в 2021 році, бо завжди краще працювати на випередження, аніж потім рятувати ситуацію в паніці», – наголосив Михайло Дідух.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: