У Львові затримали озброєного іноземця

У центрі Львова оперативники карного розшуку затримали озброєного іноземця. Правоохоронці вилучили у зловмисника предмет, схожий на пістолет Макарова з набоями. Про це сьогодні повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Так, 17 жовтня, опівдні, під час відпрацювання території обслуговування, оперативники кримінальної поліції Личаківського відділу поліції виявили на площі Петрушевича у Львові двох чоловіків. Один з них був ззовні схожий на зловмисника, причетного до крадіжки грошей у відвідувача одного із спортивних комплексів, розташованого на вулиці Богдана Хмельницького. Злочин був скоєний напередодні — кошти в сумі півтори тисячі гривень були викрадені з шафки для одягу.

Під час встановлення осіб поліцейські виявили в одного з чоловіків предмет, схожий на пістолет Макарова з набоями.

Слідчі Личаківського відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 1, повідомили зловмиснику — 29-річному іноземцю, про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до семи років.
Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Вилучену зброю та боєприпаси правоохоронці скерували на експертне дослідження. Досудове розслідування триває.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: