У Львові замість дитячого центру відкриють найбільший в місті алкомаркет

Біля «Дитячої планети» на вул. Стрийській у Львові відкриють алкомаркет BadBoy та магазин з морепродуктами Egersund Seafood. Про це повідомляє  ZAXID.NET.

Обидва магазини відкриють київські бізнесмени.

Йдеться про скляну будівлю на вул. Стрийській, 202, де багато років працював дитячий розважальний центр «Дитяча планета». Зараз у будівлі триває ремонт, а у жовтні планують відкрити магазин алкоголю BadBoy і магазин мережі Egersund Seafood.

Як розповів представника BadBoy Дмитро Сергієні, у магазині продаватимуть вино, пиво та міцний алкоголь. Окрім того, там відкриють винний бар, де будуть проводити різні дегустації та інші заходи. За його словами, це буде найбільший магазин з алкоголем у Львові.

Судячи з інформації на сайті BadBoy, Львів стане другим містом, де відкриється алкомаркет цієї мережі. Власником магазинів BadBoy є київський бізнесмен Володимир Шаповалов. Йому також належить відома мережа алкомаркетів GoodWine.

Алкомаркет BadBoy ділитиме приміщення на Стрийській з ще одним орендарем – норвезьким магазином морепродуктів Egersund Seafood. Чотири такі магазини уже працюють у Києві. Власником мережі рибних магазинів в Україні є киянин Павло Соловйов.

Двоповерхова скляна будівля на вул. Стрийській, 202 з’явилася у 2010-х роках. Спочатку там працював дитячий розважальний центр SkyPark, потім його перейменували на «Дитячу планету». Розважальний центр закрили у 2021 році.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: