У Львові депутат від “ЄС” Юрій Ломага виселяє сім’ю з їхньої ж квартири

Історія триває багато років. Одного дня Галина Просолович проснулась від того, що її двері силоміць зняла група невідомих чоловіків у спортивному одязі. На щастя, завдяки небайдужим львів’янинам, тоді вдалось житло Галини відбити. Пише Діло

Весь цей час справа розбиралась по різних судах Львова. Однак, сьогодні 21 грудня, Юрій Ломага таки добився виселення жінки з сином з їхньої ж квартири.

Нагадаємо, що Юрій Ломага є депутатом ЛМР від партії “Європейська Солідарність” та за професією адвокат –  працював із Григорієм Козловським.

Галина Просолович неодноразово зверталась і до Олега Синютки, як представника партії, щодо рейдерських настроїв члена “ЄС”. Однак, ексголова ЛОДА ніяк на це не відреагував.

Попри це, зараз на місці примусового виселення львівської сім’ї є близько 40 мешканців міста, які прийшли підтримати Галину та її сина.

У Львові депутат від “ЄС” Юрій Ломага виселяє сім’ю з їхньої ж квартири

“Галина Просолович із сином все життя мешкає у Львові у квартирі на вул. Хорватській, 8/14, з 1967 року. Через очевидно підроблені документи (заповіт, зняття неповнолітнього з місця реєстрації), її викидають з дому. Уже два десятки років ідуть суди, було маса виселень і рейдерських атак на квартиру, коли маму з сином витягали в нічному одязі посеред ночі з дому. Коли квартира була не під арештом щось місяць у 2017 році, її дивом встигли “викупити” у попередніх “власників” не останні у нашому місті люди і навіть прописатися туди. Що ж це за люди? Та таке, Юрій Ломага (ніби купив), Тарас Букартик (ніби прописався)”, – розповідають про ситуацію у соціальних мережах львів’яни.

Відомо, що виселення мало розпочатись о 10 годині, але поки виконавча служба стоїть у стороні. Ймовірно, очікують прибуття самого Юрія Ломаги.

У Львові депутат від “ЄС” Юрій Ломага виселяє сім’ю з їхньої ж квартири

Виконавча служба

У Львові депутат від “ЄС” Юрій Ломага виселяє сім’ю з їхньої ж квартири

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: