У Львові відкрили 27 пунктів обігріву: адреси

У Львові діятиме 27 пунктів обігріву для потребуючих. Вони функціонуватимуть по всіх районах міста упродовж 11 – 13 січня. Усі пункти обігріву будуть забезпечені гарячими напоями та печивом. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської ОДА.

Впродовж наступних двох днів синоптики прогнозують значне зниження температури повітря, зокрема й до мінус 15°. Саме тому у Львові організували додаткових 27 пунктів обігріву. Вони будуть облаштовані в кожному районі міста у приміщеннях районних адміністрацій та деяких ЛКП – щоби всі, хто матиме потребу зігрітись у ці дні, змогли побути в теплі та випити гарячого чаю.

Знайти потрібний пункт обігріву можна також за телефоном «Гарячої лінії» міста» 1580.

У Львові відкрили 27 пунктів обігріву: адреси

 

У Львові відкрили 27 пунктів обігріву: адреси

У Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб на вул. Кирилівській, 3а пункт обігріву функціонує щоденно з 09:00 год. до 20:00 год., тел. 233-14-79 (з 20.00 до 09.00 год для бездомних осіб діє відділення нічного перебування тел. – 233-10-49).

Також пункт обігріву у приміщенні БО «Регіональний центр соціальної адаптації» на вул. Личаківській, 56, з 11 по 13 січня включно функціонуватиме цілодобово.

Як повідомляв Львівський портал, у Львівській області парцюють 130 пунктів обігріву. Приміщення можна використовувати як для обігріву населення, так і відстою техніки.

З повним переліком об’єктів, що можуть бути використані в якості придорожніх стаціонарних пунктів обігріву на території Львівської області, можна ознайомитись тут.

Підписуйся на наш FacebookInstagramTelegram.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: