У Львові велосипедист зачепився за трос, який звисав посеред дороги

У Львові чоловік на велосипеді ледь не загинув через трос, який звисав посеред дороги та зачепився йому за шию. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

За попередньою інформацією, інцидент стався на вулиці Науковій, близько 15.30.

«Сьогодні на Науковій орієнтовно о 15.30 велосипедист зачепився шиєю за трос, отримав глибокі порізи шиї і голови. Швидку чекали 20 хв», – пишуть у спільноті.

Припускають, що обірваний трос належить трамвайній мережі.

 
Фото: "Варта 1"
 

«І як так можна троси кидати?», «Це трос від тролейбусу. Чи буде розслідування випадку?» «Як же задовбав цей немічний Львівелектротранс», «Якого хера там трос висить? Чого не прибрали? Їхав би мотоцикліст взагалі без голови лишився би. Хто за це буде відповідати?», – обурюються містяни.

Однак знайшлися і ті, хто звинуватив в усьому велосипедиста

«А це все від того, що їхав не по велодоріжці, а по проїжджій частині», «Жах. Так би і повісився випадково», «Звісно жах, але і велосипедиста вина є. І безвідповідальність спецінстанцій», «А шо той велосипедист на дорозі робив? Там велодоріжки з обох боків вулиці є, але так подивитись – відсотків 30 все одно дорогою суне», «Читаю і в шоці… Польща, за проїзд по смузі для транспорту при наявності велодоріжки штраф і не малий… для кого ці доріжки тоді? А трамдепо під суд…от і все», «З якою то швидкістю треба було ті педалі навертати, що ледь собі голову не відірвав. На велодоріжці було б безпечніше», «Перш за все, потрібно дивитись, куди йдеш чи їдеш. Коли перед вами буде відкритий люк, чи багато свідомих людей стрибне в нього?», – зазначають вони.

«Як у фільмах жахів!», – відзначає дехто.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: