У Дніпрі вбили і спалили бізнесмена – ЗМІ

У Дніпрі вбили й спалили директора великого збройового магазина Ібіс 42-річного Анатолія Міщенка.

Чоловіка оголосили в розшук як безвісти зниклого після того, як у понеділок, 29 березня, він поїхав у невідомому напрямку з магазину Ібіс близько 9:30 і після цього зв’язок з ним обірвався.

Анатолій МіщенкоАнатолій Міщенко

Анатолія Міщенка оголосили в розшук як безвісти зниклогоАнатолія Міщенка оголосили в розшук як безвісти зниклого

Наступного дня його спалений автомобіль Toyota Highlander знайшли під Дніпром у районі Старих Кодак, на задньому сидінні був обгорілий труп, а в салоні лежала порожня каністра для бензину.

На задньому сидінні був обгорілий трупНа задньому сидінні був обгорілий труп

Експертиза ДНК підтвердила, що останки належать Анатолію Міщенку. Відзначається, що палаючий позашляховик перехожі побачили сьогодні. Люди викликали до місця НП рятувальників і правоохоронців.

Подія кваліфікується як вбивство і приховування доказів за допомогою підпалу.

За повідомленням місцевого телеграм-каналу, джерело у правоохоронних органах розповіло, що кістки у Анатолія Міщенка були зламані, і що його, швидше за все, катували. Вочевидь смерть наступила до підпалу.

У правоохоронців уже є підозрюваний. Плісс Євген Володимирович, 21.05.1979 року народження. Але він поки не зізнався в скоєному.

Плісс Євген ВолодимировичПлісс Євген Володимирович

Навіть якщо він визнається в умисному вбивстві, то причину смерті все одно встановити не вдасться.

Загиблий – колишній співробітник “Беркута”. Він був маленький на зріст й дебелої комплекції, але дуже міцний та спортивний. Він міг себе захистити.

У поліції є кілька версій мотивів, хто міг бути причетним до ймовірного вбивства.

“У потерпілого був шлюборозлучний процес, свого часу, дружина погрожувала, що вона його вб’є або замовить. Також є ймовірність, що його могли вбити співробітники правоохоронних органів, так як потерпілого заманили в такий район, де немає відеокамер”, – стверджує джерело.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: