У Винниках для порятунку мотоцикліста люди руками підняли маршрутку (ФОТО)

Вчора, 13 липня, на вулиці Галицькій у Винниках розбився мотоцикліст, який на великій швидкості врізався в маршрутку.

Про це інформує “Винниківський Вісник”, пишуть “Львівські новини”.

Свідок  аварії розповів журналістам, що перебував саме в салоні маршрутки №110 Львів – Чишки.

Він бачив, як на шаленій швидкості до автобуса наближався мотоцикліст. Відчув неймовірної сили удар, коли транспортний засіб зіткнувся з маршруткою.

“Автобус зупинився і ми вибігли на дорогу. Мотоцикл лежав на дорозі, а мотоцикліста не було. Хтось заглянув під автобус і перелякався. Молодий чоловік – мотоцикліст – лежав під заднім мостом автобуса. Одне з коліс автобуса  притисло йому ногу. Але він дихав і дивився на людей. Спочатку пробували, щоб автобус від‘їхав. Але заднім мостом почало тягнути й мотоцикліста. Тоді водії інших машин принесли домкрати. Але вони не мали необхідної потужності, щоб підняти важкий транспортний засіб. Згодом усі люди, які опинилися на місці ДТП, взялися руками за автобус і спробували його підняти.  Поступово, підкладаючи камені під колесо, нам вдалося звільнити ногу мотоцикліста.  На щастя, поруч є стоматологічна поліклініка, то з неї прибігли лікарі й надали професійну допомогу, зробили йому два уколи. Вони розуміються на таких речах і ми повинні бути їм вдячними за професійність і людяність”, – розповів свідок події журналістам “Винниківського Віснику”.

Мотоцикліст залишився жити. У нього зламана рука, зараз він перебуває в лікарні. Він є мешканцем Перемишлянського району.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ TELEGRAM – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: