Усім відвідувачам на фестивалі джазової музики у Львові будуть робити тестування на COVID-19

Фестиваль джазової музики у Львові Leopolis Jazz Fest 2021 стане першим концертом, який відбудеться в Україні з початку пандемії. Організатори заходу напрацюють необхідні стандарти для проведення масових заходів. Про це йшлося на пресконференції Leopolis Jazz Fest.

Зазначається, що фестиваль цього року обійдеться дорожче, ніж зазвичай через необхідність робити відвідувачам тести на COVID-19.

“Ми будемо всіх тестувати, ми будемо робити акцент на онлайн-трансляції, щоб велика аудиторія змогла долучитися онлайн”, – повідомила виконавча директорка Наталія Горбачевська Leopolis Jazz Fest.

“Ми пропонуємо перейти до питання застосування експрес-тестів на антиген при передпроході на територію проведення заходу”, – запропонував головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Він також додав, що зараз розглядається питання про заповнення зали на 80%. При цьому міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко зауважив, що концертна індустрія торік скоротила свої доходи на 20%.

“Ми готові доєднатися до такого експерименту, тому що після минулорічного локдауна, коли фестиваль було перенесено, надзвичайно важливо напрацювати механізми й стандарти, за якими ми можемо відновити культурну діяльність”, – наголосив урядовець.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: