Упродовж року на Львівщині відремонтували 240 кілометрів доріг місцевого значення

В області завершилась ремонтна кампанія на автомобільних дорогах. Відтак, відремонтували 240 кілометрів автошляхів місцевого значення та 10 мостових переходів.

На цьому наголосив сьогодні під час публічного звіту щодо реалізації програми “Велике будівництво” заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Бучко.Ч

Ремонтними роботами охопили 281 об’єкт, для цього використали понад 2 мільярди гривень. Це рекордна сума для Львівщини за всі роки. Ремонтуючи дороги, робили акцент на ті ділянки, які з’єднають новий адміністративно – територіальний устрій. Одними з наймасштабніших об’єктів, які реалізували у поточному році та ввели в експлуатацію: дорога Ясенів — Золочів, відремонтували 10 кілометрів, вона з’єднує Золочівський та Бродівський райони. Окрім того, автошлях Мамчурі — Ясенів, що забезпечує транспортне сполучення сіл Заболотцівської ОТГ з центром територіальної громади та дорогою Київ – Чоп. Ще один масштабний об’єкт – Куликів — Великосілки. Автошлях сполучає автомобільні дороги Тернопіль – Львів – Рава-Руська, Львів – Радехів – Луцьк та Київ –Чоп”, – зазначив Юрій Бучко.

За його слова, також відкрили для проїзду відремонтовані дороги Сокаль- Стоянів, Яворів – (Рава-Руська – Судова Вишня). На наступний рік передбачено на ремонт доріг в області понад 1 мільярд гривень.

“Станом на сьогодні ми напрацювали проектно-кошторисні документації та оголосили тендери на суму близько 2, 5 млрд гривень. Сподіваємось, що у 2021 році сума буде не менше двох мільярдів гривень на ремонт місцевих доріг і ми зможемо реалізувати ці об’єкти, які запланували. Зокрема, це завершення ремонту доріг Мшанець–Стрілки, Бориня – Боберка, ремонт дороги Турка – Лопушанка”, – додав Юрій Бучко.

Зазначимо, окрім доріг місцевого значення в області відремонтували в межах “Великого будівництва” понад 270 кілометрів автошляхів загального користування державного значення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: